over TSO Groep

wie zijn wij

TSO Groep heeft twee belangrijke doelgroepen nl; werknemers en opdrachtgevers.
Onze passie voor techniek en logistiek vertaalt zich in een team van vakspecialisten die zich onderscheiden in ons marktsegment. Dit doen wij middels 4 elkaar versterkende businessunits met ieder hun eigen organisatie en specialisten.

missie

Wij streven ernaar om dé partner te zijn voor technische, industriële, logistieke bedrijven en hun toeleveranciers, met betrekking tot arbeid en diensten. En tegelijkertijd dé werkgever te zijn voor personeel in deze branche! 

onze bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur valt te kenmerken als een ‘no-nonsense’ en ‘hands-on’ met duidelijke en korte onderlinge communicatielijnen. Daarnaast  staat een persoonlijke benadering, aandacht en begeleiding centraal. Het team bestaat verder uit enthousiaste en gedreven mensen, waarbij betrokkenheid hoog in het vaandel staat.

ontmoet het team

Richard Taekema

Richard Taekema

Algemeen directeur

Ik richt mijzelf op innovatie, business development en algemeen management. Met ons team streven we continu naar verbeteringen welke positief bijdragen en aansluiten aan veranderingen en ontwikkelingen in ons segment.

Kiki van Zantvoort

Kiki van Zantvoort

Hoofd administratie

Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie van TSO. Je kunt bij mij terecht met vragen die betrekking hebben op o.a. verloningen, debiteuren, crediteurenbeheer en belastingen.

Yvonne Metselaar

Yvonne Metselaar

Sales support

Ik ben vooral actief in acquisitie en relatiebeheer. Daarnaast maken natuurlijk ook andere Commerciële binnendienst gerelateerde zaken deel uit van mijn dagelijkse werkzaamheden.

“Het team bestaat uit enthousiaste, gedreven en gepassioneerde collega’s. Betrokkenheid, vakkennis, daadkracht en natuurlijk een gezonde dosis humor zijn voor ons dé ingrediënten welke leiden naar succesvolle projecten. Dit maakt werken bij TSO bijzonder aangenaam!”

Richard Taekema

Algemeen directeur

 

“Korte lijnen, zelfstandigheid en enthousiasme: zaken die je bij TSO elke dag terug ziet en mij heel erg aanspreken. Ons team bestaat uit gemotiveerde en gepassioneerde collega’s, dit werkt aanstekelijk en stimulerend”

Kiki van Zantvoort

Hoofd administratie

“Net als mijn overtuiging dat TSO van toegevoegde waarde is voor bedrijven, is het werken bij TSO dat voor mij. Een leuk team op kantoor, professionele collega’s op locatie, fijne contacten met klanten en iedere dag is een uitdaging”.

Yvonne Metselaar

Sales support

TSO Oosterhout

Hoevestein 48

4903 SC Oosterhout

Telefoon: +31(0)162 427224

Email: info@tsogroep.nl