over TSO Groep

wie zijn wij

TSO Groep heeft twee belangrijke doelgroepen nl; werknemers en opdrachtgevers.
Onze passie voor techniek en logistiek vertaalt zich in een team van vakspecialisten die zich onderscheiden in ons marktsegment. Dit doen wij middels 4 elkaar versterkende businessunits met ieder hun eigen organisatie en specialisten.

missie

Wij streven ernaar om dé partner te zijn voor technische, industriële, logistieke bedrijven en hun toeleveranciers, met betrekking tot arbeid en diensten. En tegelijkertijd dé werkgever te zijn voor personeel in deze branche! 

onze bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur valt te kenmerken als een ‘no-nonsense’ en ‘hands-on’ met duidelijke en korte onderlinge communicatielijnen. Daarnaast  staat een persoonlijke benadering, aandacht en begeleiding centraal. Het team bestaat verder uit enthousiaste en gedreven mensen, waarbij betrokkenheid hoog in het vaandel staat.

“Bij TSO krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen, waardoor er volop ruimte is voor persoonlijke groei.
In onze aanpak staat betrokkenheid centraal; Succesvol willen zijn zit in ons DNA.
We spreken onze creativiteit aan om nieuwe kansen en markten aan ons te verbinden.
Door te zeggen wat we doen en te doen wat we zeggen opereren we altijd vanuit onze oprechtheid.
We gaan voor dynamiek in ons werk en staan open voor verandering en uitdaging.
We onderscheiden ons door linksaf te gaan waar anderen rechtsaf gaan, als dat het beste resultaat oplevert. Plezier op het werk betekent plezier in je werk en natuurlijk hoort daar op zijn tijd een gezonde dosis humor bij.”

ontmoet het team

Richard Taekema

Richard Taekema

Algemeen directeur

Ik richt mijzelf op innovatie, business development en algemeen management. Met ons team streven we continu naar verbeteringen welke positief bijdragen en aansluiten aan veranderingen en ontwikkelingen in ons segment.

Kiki van Zantvoort

Kiki van Zantvoort

Hoofd administratie

Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie van TSO. Je kunt bij mij terecht met vragen die betrekking hebben op o.a. verloningen, debiteuren, crediteurenbeheer en belastingen.

Ingrid de Leeuw

Ingrid de Leeuw

Allround manager

Binnen TSO heb ik een zeer divers takenpakket;
van marketing tot Arbo, Sales en HR gerelateerde zaken. Een zeer afwisselende allround functie waar ik heel veel plezier in heb.
Leuke, professionele en gedreven collega’s op kantoor en op locatie bij onze klanten, maken dat ik me bij TSO helemaal op mijn plek voel!

Yvonne Metselaar

Yvonne Metselaar

Sales support

Ik ben vooral actief in acquisitie en relatiebeheer. Daarnaast maken natuurlijk ook andere Commerciële binnendienst gerelateerde zaken deel uit van mijn dagelijkse werkzaamheden.

Richard Baalemans

Richard Baalemans

Teamleider Logistiek

Ik ben het aanspreekpunt voor mijn logistieke collega’s en onze klanten.
Ik zorg dat ik de juiste collega bij onze opdrachtgevers plaats.
Onze opdrachtgevers weten dat ze bij TSO altijd gedreven en professionele medewerkers vinden.
We voeren regelmatig audits uit bij onze klanten met betrekking tot veiligheid en arbeidsomstandigheden van onze werknemers.

“Het team bestaat uit enthousiaste, gedreven en gepassioneerde collega’s. Betrokkenheid, vakkennis, daadkracht en natuurlijk een gezonde dosis humor zijn voor ons dé ingrediënten welke leiden naar succesvolle projecten. Dit maakt werken bij TSO bijzonder aangenaam!”

Richard Taekema

Algemeen directeur

 

“Korte lijnen, zelfstandigheid en enthousiasme: zaken die je bij TSO elke dag terug ziet en mij heel erg aanspreken. Ons team bestaat uit gemotiveerde en gepassioneerde collega’s, dit werkt aanstekelijk en stimulerend”

Kiki van Zantvoort

Hoofd administratie

“Net als mijn overtuiging dat TSO van toegevoegde waarde is voor bedrijven, is het werken bij TSO dat voor mij. Een leuk team op kantoor, professionele collega’s op locatie, fijne contacten met klanten en iedere dag is een uitdaging”.

Yvonne Metselaar

Sales support