Dé partner voor technisch en logistiek personeel

Wij zorgen voor de juiste medewerkers op de juiste plek. Daarbij werken we als partner met onze opdrachtgevers, maar ook met onze medewerkers. Samen klaren we iedere klus, waarbij zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Wij investeren in onze mensen, zodat zij gediplomeerd, gecertificeerd én met heel veel enthousiasme bij verschillende bedrijven inzetbaar zijn op het gebied van techniek, logistiek en reiniging.

 

TSO en haar missie

Wij streven ernaar om dé partner te zijn voor technische, industriële en logistieke bedrijven en vakmensen, die actief willen werken in deze branches. Om de behoeften van beide partijen zo samen te brengen met succesvol resultaat op de werkvloer voor opdrachtgevers en medewerkers.

Werken bij TSO

Wij zijn een no-nonsense en hands-on organisatie met duidelijke en korte communicatielijnen richting onze opdrachtgevers en ons team van professionals. Met daarbij een persoonlijke benadering, aandacht en begeleiding. Met betrokken en gedreven experts ondersteunen we bedrijven in hun activiteiten.

TSO geeft medewerkers de vrijheid om te ontwikkelen, er is veel ruimte voor persoonlijke groei. Betrokkenheid staat centraal, succesvol willen zijn zit in ons DNA. Met creativiteit staan we open voor nieuwe kansen en markten. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen en kiezen daarbij de richting die het beste resultaat oplevert. Bij alles wat we doen staat plezier op het werk in balans met hard werken centraal en we houden van een gezonde dosis humor!

Ontmoet het team achter de schermen

Richard Taekema

Richard Taekema

Algemeen directeur

Innovatie, business development en algemeen management
“Bij TSO streven we continu naar verbeteringen, die positief bijdragen en aansluiten op veranderingen en ontwikkelingen in ons segment.”

Ingrid de Leeuw

Ingrid de Leeuw

Directeur

Algemeen management
“Leuke, professionele en gedreven collega’s op kantoor en op locatie bij onze klanten zorgen ervoor dat ik me bij TSO helemaal op mijn plek voel.”

Yvonne Metselaar

Yvonne Metselaar

Sales support

Acquisitie, relatiebeheer en commerciële binnendienst
“Net als mijn overtuiging dat TSO van toegevoegde waarde is voor bedrijven, is het werken bij TSO dat voor mij. Met een leuk team op kantoor, professionele collega’s op locatie en fijne contacten met klanten.”

Richard Baalemans

Richard Baalemans

Teamleader logistics

Het aanspreekpunt voor logistieke collega’s en klanten
“Onze opdrachtgevers weten dat TSO altijd gedreven en professionele medewerkers vindt. We monitoren regelmatig de veiligheid en arbeidsomstandigheden met audits bij onze klanten om kwaliteit te blijven leveren.”

Rick Bergmans

Rick Bergmans

Allround commercieel medewerker

Het eerste aanspreekpunt voor technische specialisten en klanten
“Ik geniet van de diversiteit bij TSO en waardeer het contact met klanten op locatie én de gezellige sfeer op kantoor.”

“Het team bestaat uit enthousiaste, gedreven en gepassioneerde collega’s. Betrokkenheid, vakkennis, daadkracht en natuurlijk een gezonde dosis humor zijn voor ons dé ingrediënten welke leiden naar succesvolle projecten. Dit maakt werken bij TSO bijzonder aangenaam!”

Richard Taekema

Algemeen directeur

 

“Net als mijn overtuiging dat TSO van toegevoegde waarde is voor bedrijven, is het werken bij TSO dat voor mij. Een leuk team op kantoor, professionele collega’s op locatie, fijne contacten met klanten en iedere dag is een uitdaging”.

Yvonne Metselaar

Sales support