Direct contact? Bel +31(0)162 427 224

Als werknemer maak je graag deel uit van een succesvol team.

TSO is meer dan werk alleen! Het bieden van een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket zijn naast goede opleidingsmogelijkheden en toekomstperspectieven bij TSO vanzelfsprekend.

TSO biedt relevante opleidingen en cursussen om verdere persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en zo ambities waar te maken.

Als medewerker van TSO werk je bij verschillende bedrijven en op diverse locaties. Deze locaties liggen doorgaans binnen een acceptabele reisafstand vanuit jouw directe woonomgeving. Ook kan je voor speciale projecten, tijdelijk en uiteraard in goed overleg, internationaal te werk worden gesteld.

In je dagelijkse werkzaamheden wordt je als TSO-er geconfronteerd met vele nieuwe ontwikkelingen, mede hierdoor raak je bekend met de laatste technieken evenals beschikbare innovatieve oplossingen. Onze medewerkers zijn, mede hierdoor, flexibel en multifunctioneel inzetbaar. Dit maakt werken bij TSO dynamisch, afwissend en uitdagend tegelijk!

TSO investeert graag in haar medewerkers, want wij zijn ons bewust van de kracht van vakmensen. Als medewerker van TSO, ben jij namelijk ons visitekaartje!

Wil jij als vakman graag deel uitmaken van een succesvol team? Aarzel niet en neem voor verdere informatie contact op met ons kantoor in Oosterhout (tel. 0162-427224) of in Nederweert (tel. 0495-546200) en vraag naar de mogelijkheden.

Alvast bedankt voor je interesse in de TSO Groep!

Collega’s over TSO

“Als allround storingsdienstmonteur ben ik inmiddels 5 jaar bij TSO werkzaam. TSO heeft in deze tijd niet stilgestaan en heb ik inmiddels een hoop nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Wat leuk is dat we inmiddels meerdere activiteiten hebben, dit biedt altijd weer meer mogelijkheden. Het ene moment werk je met meerdere collega’s op een klus en het andere moment zelfstandig. Ik heb het erg naar mijn zin bij TSO, een bedrijf waar inzet wordt beloond!”

“Ik werk nu sinds 1,5 jaar bij TSO als allround logistiek medewerker. Laatst hadden we een mooie klus. Een opdrachtgever wilde zijn magazijn efficiënter indelen en had wat achterstand met de retouren afdeling. We zijn hier met 4 man gestart en hadden het snel onder controle. Niet alleen was er waardering vanuit ons kantoor maar ook de klant heeft dit meerdere malen aan mij en mijn collega’s uitgesproken. Toen de werkzaamheden klaar waren kregen we zelfs nog een presentje! Dit maakt werken bij TSO nou zo leuk, je wordt niet alleen maar gezien als ‘flexkracht’ .”

Copyright TSO Groep