Direct contact? Bel +31(0)162 427 224

 

 

NEN 4400-1

 

TSO groep is NEN 4400-1 gecertificeerd.

sbb-beeldmerkTSO groep is een erkend leerbedrijf.

Als opdrachtgever wilt u dat zaken goed zijn geregeld.

Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers kunnen wij u tal van mogelijkheden bieden. Bij TSO staan uw wensen centraal. Betrokkenheid, vakkennis en een coöperatieve instelling zijn voor TSO bouwstenen voor een duurzame relatie met u als opdrachtgever.

Door het vastleggen van veiligheidsregels en bedrijfsprocessen zorgen we continu voor verbetering op het gebied van kwaliteit, veiligheid en gezondheid. Op een verantwoorde wijze omgaan met ziekteverzuim, voorkomen van persoonlijk letsel, materiële schade en schade aan het milieu zijn eveneens belangrijk voor TSO.

Mede door het volgen van de VCA* richtlijnen ontstaat een manier van werken waarmee we kunnen voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Ook is TSO groep al een aantal jaren NEN 4400-1 gecertificeerd.

Het NEN 4400-1 keurmerk moet fraude tegenover inleners tegen gaan, daarom is de SNA-norm zo belangrijk. Bedrijven die dit keurmerk hebben worden tweemaal per jaar financieel en administratief gecontroleerd door een onafhankelijke keuringsinstantie. Men controleert:

  • de aangifte en afdrachten van verschuldigde loonheffing en omzetbelasting;
  • of de salarissen niet in strijd zijn met het wettelijk minimumloon en minimumvakantiebijslag;
  • de identiteit van medewerkers.

Hierdoor weet u zeker dat TSO groep aan alle wettelijke vereisten voldoet.

De beschikbaarheid van vakbekwaam personeel is en blijft van groot belang. De vergrijzing neemt toe en daarmee ook het tekort aan vaklieden. TSO staat garant voor een breed aanbod van professionele medewerkers met relevante ervaring binnen hun vakgebied.

De medewerkers van TSO brengen u flexibiliteit, betrouwbaarheid en additionele ervaring als het gaat om projecten van uiteenlopende aard, voor korte of lange termijn.

Voor onze opdrachtgevers betekent dit zekerheid, voor TSO niet meer dan een vanzelfsprekendheid!

Onze ambitie is; dé partner te zijn voor technische, industriële, logistieke bedrijven en hun toeleveranciers, met betrekking tot flexibele arbeid en diensten. En tegelijkertijd dé werkgever te zijn voor personeel in deze branche!

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor (tel. 0162-427224) want wij vertellen graag alles over ons bedrijf en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Copyright TSO Groep