Direct contact? Bel +31(0)162 427 224

Ons team

In mijn functie richt ik mijzelf op innovatie, business development en algemeen management. Met ons team streven we continue naar verbeteringen welke positief bijdragen en aansluiten aan veranderingen/ontwikkelingen in ons marktsegment.

“Het team bestaat uit enthousiaste, gedreven en gepassioneerde collega’s. Betrokkenheid, vakkennis, daadkracht en natuurlijk een gezonde dosis humor zijn voor ons dé ingrediënten welke leiden naar succesvolle projecten. Dit maakt werken bij TSO bijzonder aangenaam!”

Richard Taekema
Functie: Directeur/Eigenaar
Email: richardtaekema@tsogroep.nl

In mijn functie ben ik primair bezig met sales en algemene commerciële zaken. Daarnaast richt ik mijn aandacht op werving & selectie, new- business en andere interne bedrijfsprocessen. Ik prijs mijzelf gelukkig met een geweldig gemotiveerd team dat telkenmale in staat is gebleken om vragen vanuit de markt het hoofd te kunnen bieden.

“Ik haal mijn voldoening uit de verschillende interne en externe contacten, waarmee met name naar onze opdrachtgevers toe, oplossingen aangedragen worden in de flexibilisering van arbeid en vakmanschap. “Het werken bij en voor TSO voelt niet als werken, het is iedere dag weer een genot om binnen ons team mijn bijdrage te mogen leveren om uiteindelijk onze opdrachtgevers van dienst te zijn, want daar draait het om bij TSO!”

Ron Hartman
Functie: Commercieel directeur
Email: ronhartman@tsogroep.nl

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie van TSO. Je kunt bij mij o.a. terecht met vragen die betrekking hebben op o.a. verloningen, debiteuren, crediteurenbeheer en belastingen.

“Korte lijnen, zelfstandigheid en enthousiasme: zaken die je bij TSO elke dag terug ziet en mij heel erg aanspreken. Ons team bestaat uit gemotiveerde en gepassioneerde collega’s, dit werkt aanstekelijk en stimulerend”

Kiki van Zantvoort
Functie: Hoofd administratie
Email: kikivanzantvoort@tsogroep.nl

In mijn functie zijn de kerntaken voornamelijk sales ondersteuning, acquisitie, relatiebeheer en planning van onze buitendienst medewerkers. Evenals het bezoeken van onze relaties en natuurlijk onze medewerkers op de werklocatie.

Kenmerkend voor TSO: “een inspirerend team, korte lijnen, goede onderlinge communicatie, interesse in mens en techniek, breed netwerk en toonaangevende klanten. In dit alles staat de persoonlijke benadering voorop wat ervoor zorgt dat ik met plezier naar mijn werk ga”.

Nadya Chabi
Functie: Sales support
Email: nadyachabi@tsogroep.nl

In mijn functie ben ik dagelijks bezig met acquisitie, relatiebeheer. Daarnaast maken natuurlijk ook andere Commerciële binnendienst gerelateerde zaken deel uit van mijn dagelijkse werkzaamheden.

“Net als mijn overtuiging dat TSO van toegevoegde waarde is voor bedrijven, is het werken bij TSO dat voor mij. Een leuk team op kantoor, professionele collega’s op locatie, fijne contacten met klanten en iedere dag is een uitdaging”.

Yvonne Metselaar
Functie: Sales Support
Email: yvonnemetselaar@tsogroep.nl

Copyright TSO Groep