TSO is vanaf 1 mei een erkend leerbedrijf

TSO is vanaf 1 mei een erkend leerbedrijf

Vanaf 1 mei is TSO groep aangesloten bij de SBB. Hierdoor zijn wij bevoegd om als bedrijf studenten te gaan begeleiden en te helpen met het opdoen van werkervaring binnen onze sector.

Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

Ook maken onderwijs en bedrijfsleven binnen SBB afspraken over thema’s op het snijvlak van beroepsonderwijs en bedrijfsleven, zoals kwalificeren en examineren, beroepspraktijkvorming en doelmatigheid. SBB werkt op sectoraal, regionaal en landelijk niveau.

sbb-beeldmerk

 

 

TSO heeft haar NEN 4400-1 certificaat behaald

TSO heeft haar NEN 4400-1 certificaat behaald

Op 26 mei 2014 heeft TSO groep haar NEN 4400-1 certificaat behaald.

De NEN 4400-1 norm is een nationale norm die eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners en (onder)aannemers van werk met onder andere betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van het NEN 4400-1 certificaat is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken. Een onderneming die zich certificeert volgens de NEN 4400-1, onderscheidt zich van de malafide ondernemingen.

Door ons te kwalificeren voor de NEN 4400-1 norm, bieden wij onze opdrachtgevers de zekerheid dat ze door samenwerking met onze organisatie zo min mogelijk financieel risico lopen.

De NEN 4400-1 norm stelt eisen aan:

  • Personeelsadministratie
  • Loon administratie
  • Financiële administratie
  • Specifieke situaties, bijvoorbeeld: in- en doorlening en bemiddeling van zzp-ers

U kunt via de onderstaande links de verklaringen van registratie opvragen van TSO BV en TSO Services BV.

Klik hier voor de verklaring van TSO BV en hier voor de verklaring van TSO services BV.

Nieuwe website TSO groep

Op 17 februari 2014 is onze nieuwe website live gegaan. De oude website was toe aan een opfrisbeurt. Na een lange periode van teksten schrijven en verschillende lay outs proberen zijn we eindelijk tevreden over het nieuwe ontwerp en zijn we klaar om de website met de wereld te delen.

Deze nieuwe website past naar onze mening beter bij de dienstverlening die wij op dit moment leveren. Tijden veranderen, bedrijven veranderen en nu hebben wij een website die helemaal bij ons past.